avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere impotriva solutiei procurorului, trimitere ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere impotriva solutiei procurorului, trimitere prin e-mail

Buna ziua,

Plangerea impotriva solutiei procurorului, adresata prim procurorului, judecatoriei, se poate transmite si prin email daca are toate datele de identificare ale mele?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: KLTM , utilizator 18:26, 21 Septembrie 2016
Se poate dar, cel mai sigur este prin posta, recomandat cu confirmare de primire.
Multumesc, domnule avocat!
Problema e ca am trimis in trecut cu confirmare de primire, la posta, bani platiti, etc, am fost corect. Dinspre dumnealor, nu aceeasi corectitudine.
Si atunci imi zic: daca tot nu sunt corecti, de ce sa mai cheltui si bani si timp la cozi la posta daca se poate trimite prin e mail?
Si la judecatorie pot trimite prin email va rog plangere impotriva solutiei prim procurorului?
M-ar ajuta foarte mult pentru ca se pierd mult timp si bani cu aceste transmiteri prin posta.
Ideea este sa aveti confirmarea ca judecatoria a primit plangerea dvs, iar prin e-mail este mai greu de probat, incercati eventual prin fax ca acolo primiti confirmarea ca au primit.
Da, buna idee, multumesc domnule avocat!
Doresc sa valorific ideea transmisa prin titlul acestui topic si astfel sa recomand celor interesati, ca in ipoteza unor plangeri impotriva actelor procurorului (cele in care s-au adoptat solutii de clasare sau de renuntare la urmarirea penala) sa depuna plangerea direct la organul judiciar, dat fiind ca termenele procedurale sunt stricte. Trimiterile prin email (pe langa faptul ca pot sa nu fie luate in seama) pot genera o serie de alte neajunsuri.

Alte discuții în legătură

Prevederi ale regulamentului de ordine interioara a parchetelor privind arhivarea electronica a dosarelor? eusaisapte eusaisapte Buna ziua, cunoasteti alte prevederi ale Regulamentului de ordine interioara a parchetelor privind arhivarea electronica a dosarelor, decat cea pe care am ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa ma inscriu la concurs pentru a deveni grefier daca am studii medii? paterna paterna Va rog sa imi raspunda si mie cine cunoaste, cum pot sa ma inscriu la concurs de grefier cu studii medi, si unde sunt afisate? va multumesc (vezi toată discuția)
Post de grefier prin concurs iulianapaduret iulianapaduret Buna ziua! Am terminat facultatea de comunicare si relatii publice la ,,U.Danubius\\"Galati si acum urmez masterul la aceeasi universitate,specializarea ... (vezi toată discuția)