avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... tabel creditori
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

tabel creditori

Buna ziua,
unde as putea vedea tabelul initial/final al creditorilor unei sociatati aflate in procedura de faliment? Din 2011 a fost deschisa procedura, m-am inscris la masa credala, dar de atunci nimic.... iar dosarul este inca in proces cu amanare de la un anotimp la altul....multumesc
Il puteti gasi la dosarul de instanta sau la administratorul judiciar numit in acea cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment katy4u2 katy4u2 Buna,in urma cu cateva luni m-am inscris la niste cursuri la scoala Hilda care ulterior a dat faliment.,evident nu am inceput nici cursul si am pierdut si ... (vezi toată discuția)
Taxa declaratie creanta mara2010 mara2010 Daca am formulat declaratie de creanta si m-am inscris la masa credala a unei societati aflate in insolventa si am atasat copiile dupa facturi si taxa ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii angajator in insolventa uncetatean8 uncetatean8 Buna seara, Am lucrat cu Contract de munca la o firma aflata in insolventa. Procedura de insolventa a fost declansata inainte de a ma angaja acolo. Firma ... (vezi toată discuția)