avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimbare proprietar masina dupa divort
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimbare proprietar masina dupa divort

In urma partajului juridic, am obtinut autoturismul care a fost bun comun, dar el este inca trecut pe numele fostului sot. Care sunt pasii, respectiv actele necesare schimbarii proprietarului?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:02, 30 August 2016
Cu hotararea sau conventia de partaj va duceti si o puneti pe rol la anaf si apoi la serviciul inmatriculari mergeti pt inmatriculare pe numele dvs.
Multumesc pentru amabilitatea raspunsului.
Este nevoie si de originalul cartii de identitate actuale a masinii sau doar de talonul ei, alaturi de sentinta de partaj? Intreb, deoarece am pierdut cartea de identitate, neavand decat copia respectivului act.
[ link extern ]
o sa aveti nevoie si de originalul cartii, rugati-l pe fostul sot sa va obtina un duplicat sau sa va dea o imputernicire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înmatriculare auto în urma partajului În urma partajului mi-a ... mymy10 mymy10 Înmatriculare auto în urma partajului În urma partajului mi-a revenit un autoturism care este pe numele soțului. Cum se face înmatricularea concret pe ... (vezi toată discuția)
Pot sa vand masina doar cu copie dupa catea de identitate? armand38and armand38and Am cumparat o masina si am talonul si copie dupa cartea de identitate a masinii,originalul a ramas la firma care am cumparato care acum firma nu mai exista(a ... (vezi toată discuția)
Divort - proprietate auto jean66 jean66 Buna ziua, as avea urmatoarea problema : fiind in cursul divortului, sunt amenintat de sotie ca va radia din circulatie autoturismul familiei. achizitionat in ... (vezi toată discuția)