Am avut un accident rutier in anul2015 eu avind polita rca la CYTI Insurence celalat avea casco am facut constatare amiabila fara politie i am dat tot ce trebuia in privinta actelor el si a reparat masina cu polita casco masina lui fiind luata in leasing iar eu cu banii mei,pina aici totul in regula . In data de 25august 2016 imi vine un plic gros de la judecatoria sect 1 nr. dosar ... Materia Litigii cu profesionistii Obiectul dosarului-pretentii CompletC45-civil .Comunicare Adresa-titlu in legatura cu dosarul in calitate de ,,intervenient'' imi comunica in termen de 25 de zile de la primirea prezentei comunicari ,,sub sanctiunea decaderii din dreptul de a mai depune probe si de a invoca exceptii'' am obligatia de a depune intimpinare cu numele si prenumele piritului ect. .....ect Ce trebuie sa fac acum? in speranta ca imi ve ti explica pe intelesul unui pensionar de la tara va Multumesc
Buna seara,
Este vorba de neintelegeri intre societatile de asigurari.
Din pacate va trebui sa va prezentati la instanta cand veti fi citat.
Pana atunci, avand in vedere ca nu aveti cunostinte in materie, va sfatuiesc sa rugati un avocat pe care cat de cat il cunosteti sa va scrie cateva randuri si sa le transmita la instanta.
Nu-i mare lucru dar e bine sa o faceti.
Orice avocat, chiar si stagiar, va sti sa formuleye o intampinare in care sa arate ca nu aveti nicio pretentie si intelegeti sa va folositi de proba cu inscrisuri depuse de parti.