avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PROGRAM LA GRADINITA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PROGRAM LA GRADINITA

Buna ziua,
Are dreptul parintele (tutorele legal) sa scoata dupa masa de pranz copiii inscrisi la gradinitele cu program prelungit?
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 11:25, 31 August 2016
Exista hotărâre judecătorească?
Părintele poate aduce acum copilul la grădinița cu program prelungit și peste câteva minute să revină să-l ia pt un motiv pe care el îl apreciază ca întemeiat. Totul este ca să anunțe personalul în grija căruia se afla copilul.

Prevede altceva regulamentul grădiniței respective?
e intrebare capcana, care e rostul ei ? de ce sa nu aiba voie ?
Faca asta ocazional, de regula sau cum ? poate fi stabilit intre parinte si gradinita.
si la gradinitele cu program saptamanal, erau putin care isi luau copiii vinerea, ii luau inainte saudupa masa de seara de regula.
Da. Parintele are dreptul sa isi ia copilul de la gradinita.
Nu e placut, deranjeaza activitatile, dar are acest drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gradinita cândea_sorina cândea_sorina Cui trebuie sa ne adresam si cum ne adresam in urmatoarea speta: am copilul de 3 ani la gradinita grupa mica. Ca si parinti care avem copii inscrisi la ... (vezi toată discuția)
La început de drum... Alexa_Lina Alexa_Lina Buna seara, As dori sa stiu cat de grav este ca am plecat mai repede cu 10 minute de la grădinița. (Nu mai aveam copii). Mentionez ca sunt suplinitor la o ... (vezi toată discuția)
Părinții divorțați - implicarea grădiniței Anuta7 Anuta7 Bună ziua! Sunt educatoare și am in grupa un copil cu părinții divorțați. In urma divorțului cei doi au custodie comună dar mama ne-a spus că tatăl ... (vezi toată discuția)