avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... asigurare de sanatate pentru someri
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

asigurare de sanatate pentru someri

Va rog sa imi comunicati daca beneficiez de asigurare de sanatate in perioada in care beneficiez de indemnizatie de somaj (cat timp primesc indemnizatia de somaj, beneficiez si asigurare pentru servicii medicale) ?
Cel mai recent răspuns: CRIS_MARI , utilizator 10:32, 3 Septembrie 2016
1. Somerii indemnizati sunt asigurati la pensie si sanatate, contributiile fiind platite de Agentia de Somaj de la buget.

2. Veti beneficia de serviciile medicale gratuite oferite de stat.
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de somaj si alte venituri cameliahutanu cameliahutanu As dori urmatoarele informatii: 1. Care este cuantumul actual al veniturilor pe care le poate realiza un somer fara sa-si piarda dreptul la indemnizatie si ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de concediu crestere copil daca firma e in insolventa? codreasa codreasa buna, sunt angajata la o firma din 04.12.2013 intre timp am ramas insarcinata, firma a intrat in insolventa, salariile nu le\'am mai primit din 01.01.2014, iar ... (vezi toată discuția)
Plata asigurarii de sanatate in timpul somajului si dupa zed zed Buna.Am fost angajat timp de 13 ani cu CIM pana in dec. 2014, dupa care am fost in somaj pana pe 4 sept. 2015.In momentul de fata as avea nevoie sa fiu ... (vezi toată discuția)