avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Declarare punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Declarare punct de lucru

Buna ziua,
Pentru un SRL-D cu certificat constatator de prestari servicii la terti (fara punct de lucru), cu sediu social la adresa din buletin, insa cu un spatiu unde se intalneste echipa mai mare, sunt obligat sa declar al doilea spatiu ca punct de lucru? Desi eu nu desfasor activitati acolo...merg la clienti..Multumesc
Cel mai recent răspuns: Stane , utilizator 20:21, 4 Septembrie 2016
Salut!
Cu aceeasi intrebare am fost si eu la primarie pentru un magain online...si raspunsul pe care l-am primit a fost Nu, nu trebuie daca esti domiciliat in ac adresa.
Dar asta depinde de primarie, ca sa fii sigur cel mai bine da-le un telefon si pune-le intrebarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii sediu fiscal si punct de lucru agentie de recrutare cu activitate desfasurata online ? anton_presedinte anton_presedinte Buna ziua ! Doresc sa aflu ce conditii trebuie sa indeplineasca un sediu social si un punct de lucru pentru o agentie de recrutare. Dr exemplu, eu ma gandesc ... (vezi toată discuția)
Srl fara activitate sau srl fara sediu ionut1222 ionut1222 Cuna ziua.Ma intereseaza sa imi infiintez un srl date fiind modificarile legislative in ceea ce priveste pfa-ul,am considerat ca e mai ok un srl.A:)m o ... (vezi toată discuția)
Schimbare certificat constatator cu activitate la terti pt cod caen 4791 srl_d popescuteo popescuteo buna ziua, astazi am fost la Registrul comertului sa declar activitate la terti pt cod caen 4791( comert prin intermediul caselor de comenzi sau prin ... (vezi toată discuția)