avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plangere impotriva directorului Gradinitei
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plangere impotriva directorului Gradinitei

Buna, ne confruntam cu o problema si va cerem un sfat. Ce putem face daca sa schimbat educatoarea de la grupa fiului meu desi se stia ca toti parintii nu sunt de acord cu aceasta schimbare, mentionez ca in toamna sau purtat unele discutii cu directorul scolii in acest sens. ce este m-ai grav este faptul ca incepand cu inceperea anului scolar grupa mica se va uni cu grupa mijlocie, de parca nu ar fi fost de ajuns ca au schimbat educatoarea. Ce putem face pentru a o readuce pe educatoare inapoi?
Cel mai recent răspuns: Ionica Porumbel , Consultant in arhivarea documentelor 17:46, 6 Septembrie 2016
Este hazardat a emite raspuns,in conditiile in care nu cunoastem motivele care au determinat inlocuirea educatoarei
Poate aceasta din motive personale a solicitat sa se mute din unitate ,sau conducerea gradinitei a inteles sa inceteze raportul juridic cu aceasta
Clarificati situatia la conducerea unitatii
Educatoare de înainte mai este în grădiniță? Dacă a plecat, unde este acum?
Poate era suplinitoare și a primit suplinire în altă parte.
Cât despre comasarea celor două grupe - mică și mijlocie - s-ar putea să fie vorba despre scăderea efectivului de copii preșcolari sub normativul de funcționare al unei grupe.
educatoarea a fost mutata la alta gradinita, ea adorit sa ramana dar la mijloc sunt interesele personale si politice ale directorului
Atât timp cât nu știți dacă educatoarea respectivă era titulară sau suplinitoare, poate era în restrângere de activitate, etc. nu vă putem sfătui nimic.
Nici măcar n-ați precizat dacă este vorba de o grădiniță de stat sau privată, dacă locul unde a fost mutată aparține de aceeași grădiniță, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timp pentru mers la toaleta Crinacora09 Crinacora09 Aș vrea să știu dacă există vreo bază legală prin care să se reglementeze pauze pentru mers la toaletă? Programul unei educatoare la grădiniță ... (vezi toată discuția)
Solicitare de păstrare la catedră a cadrului! a21alex a21alex Bună ziua, mai întâi o să mulțumesc anticipat tuturor celor ce vor binevoi a ne ajuta cu un sfat. Noi, părinții, avem la Grădiniță, pentru ... (vezi toată discuția)
Buna seara,va rog sa ma ajutati cu un sfat legal daca se poate ... Amena33 Amena33 Buna seara,va rog sa ma ajutati cu un sfat legal daca se poate face ceva in urmatoarea situatie: la inceputul anului scolar am fost informati ca si anul acesta ... (vezi toată discuția)