avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu inspector protecție civila
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu inspector protecție civila

Cu ce salariu poate fii încadrat un inspector de protecție civila într-o societate comerciala unde acționariat majoritar este Consiliul Județean? Menționez ca am studii superioare si inclusiv cursul de perfecționare ca Inspector de protecție civila, iar in funcție sunt de 5 ani. Va mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: horiaflorin41 , utilizator 21:05, 7 Septembrie 2016
Mulțumesc de răspunsuri!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu absolvent studii superioare DragosNess DragosNess Buna ziua, lucrez intr-o firma de retail iar in prezent am salariul brut de 1600lei. Anul acesta am absolvit si facultatea de stiinte economice, program de ... (vezi toată discuția)
Salariul minim pe econimoe studii superioare AdrianaBaia AdrianaBaia Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca marirea minimului pe economie de la 1 mai, se refera si la minimul pe economie pentru studii superioare.Pentru ca altfel ... (vezi toată discuția)
Salarizare nicutroxana@yahoo.com nicutroxana@yahoo.com sunt angajat la un serviciu privat pentru situatii de urgenta care isi desfasoara activitatea intr-o fabrica cu profil metalurgic si sunt in prag de negocieri ... (vezi toată discuția)