avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... nup
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

nup

revin acum am citit sentinta instantei de neincepere a urmaririi penale ce ma mira ca a dat asa verdict problema e ca la noi in romania trebuie sa ai bani grei sa ti permiti un avocat bun deci in concluzie vecinul meu s a ales mutilat pe viata si trebuie sa plateasca si cheltuielile de judecata ce mai poate face ca in decizie scrie ca e definitiva si mai scrie ca plangerea e nefondata ,cum se poate ca un judecator sa vada cercificatul medico -legal si sa dea asa o decizie si mai ales a vazut victima in ce stare e ce trebuie sa faca el acum sa s faca dreptate singur E o mare problema la noi justitia ajungem sa fim mutilati pe strada sa fim omorati si cine ne apara procurorul care nu a luat nici o masura in acest caz tot ce vreau sa intreb e mai poate face ceva legal impotriva acestei deciziisi ce anume
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:41, 9 Septembrie 2016
nu a fost la nici un mediator si intimatul nu a venit nici sa l intrebe ce face am inteles ca deciziae definitiva deci nu se mai poate face nimic asta inseamna ca acest om a ramas infirm pe viata si mai trebuie tot el sa plateasca daune deci intimatul poate sa si faca de cap incontinuare pentru ca legea nu i face nimic traim in romania si asa e just
Sincer si cu parere de rau, fara a se vedea dosarul nu ne putem da cu presupusul, insa din ce ati scris dvs. reiese ca nici macar nu s-a pus in miscare actiunea penala, de rechizitoriu si trimitere in judecata nici atat, cu alte cuvinte problema, presupunand ca ar fi existat o problema, nu este la judecator.

Sunt cateva aspecte care trebuiesc clarificate (de exemplu prin intrebarile pe care vi le-am adresat eu, pe puncte) si daca nu le clarificam, atunci nici raspunsuri nu putem sa dam.

Oricum cert si una peste alta este ca, da, incheierea judecatorului este definitiva.

Insa, spuneti-mi va rog, ati primit de la procuror o ordonanta sau mai multe, in ele ce scrie(?), adica ce articole de lege si solutie a dispus procurorul?
(incerc sa-mi dau seama ce s-a intamplat acolo)
1, nu 2. nu 3.dupa cateva zile dela incident 4.nu 5. nu
Ok, am inteles, si cu privire la -
Insa, spuneti-mi va rog, ati primit de la procuror o ordonanta sau mai multe, in ele ce scrie(?), adica ce articole de lege si solutie a dispus procurorul?
(incerc sa-mi dau seama ce s-a intamplat acolo)
in ordonanta care aprimit o scrie dispun In tem.art 135 alin.1 lit.b C.p.p rap.la art 16 alin .1 lit.b din C.p.p clasarea cauzei sub aspectul savarsirii de tentativa de omor prev.de art.32.rap.laart. rap188 alin.1 din C.p In tem. art.35 din C.p.p rap.la art. 50 si art .58 din C.p.p declinarea cauzei competentei de solutionare a parchetului din apropierea comunei in vederea continuarii crecetarilor fata de M. S sub aspectul savarsirii infractiuniunilor de vatamare corporala prev.de art.194 din C.p acesta e ce a primit de la procuror si mai stiu ca avocatul victimei a facut contestatie la aceasta decizie restul il sti ti decizia fiind NUP
Ultima modificare: Vineri, 9 Septembrie 2016
melinaR, utilizator

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala grava sau tentativa de omor? GEOSTOIAN GEOSTOIAN va rog sa ma ajutati.acum 2 sapt fratii mei au avut o altercatie la un bar.Ei. au fost primii agresati.dar in urma conflictului unul dintre agresori a fost ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta dintre vatamare corporala grava si tentativa de omor? mihaela_mimi_ro mihaela_mimi_ro Mama a fost agresat si in urma certificatului medico-legal obtinut s-a stabilit ca i-a fost pusa viata in primejdie si i s-au acordat 16-18 zile de ingrijiri ... (vezi toată discuția)
Agresiunea Statescu Statescu Buna ziua! Intr-o altercatie sunt 2 agresori si 2 victime ale agresiunii. Unul dintre agresori loveste cu un pumn prima victima, care cade la pamant.. ... (vezi toată discuția)