avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Intreprindere Individuala-salariati,coduri CAEN
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Intreprindere Individuala-salariati,coduri CAEN

Buna seara va rog sa-mi spune-ti care este numarul maxim de coduri CAEN -activitati -pe care o I.I le poate avea.Si de asemenea care este numarul maxim de salariati a unei I.I.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:30, 9 Septembrie 2016
Va rog sa-mi raspunde-ti,pare un raspuns usor pentru cei de specialitate .Multumesc
Nu este o limita de a avea un anumit numar de coduri la o intreprindere individuala si nici in ceea ce priveste numarul de salariati pe care ii poate avea.
Va multumesc
Legat de acest subiect se pare ca legea va fi modificata . Astfel :

"Persoanele fizice autorizate (PFA) și întreprinderile individuale (II) vor avea limitări atunci când vine vorba de clasele de activitate pentru care pot obține autorizație și de numărul de angajați pe care-l pot avea, în condițiile în care acum nu există asemenea restricții. Măsurile sunt incluse într-un proiect de act normativ care urmează să ajungă pe lista de vot decisiv a deputaților, astfel că, în cazul adoptării, acesta va mai avea nevoie doar de semnătura președintelui țării pentru a se aplica. "
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Îi/pfa/srl? sveta izbash sveta izbash Buna ziua. Vreau sa îmi deschid o firma de decorațiuni handmade. Am vorbit cu un jurist și el mi-a recomandat sa îmi fac întreprindere individuală. Am ... (vezi toată discuția)
Limitari la caen pt pfa v_florina v_florina Buna ziua, Am 2 intrebari: 1. Exista limitari pentru codurile CAEN la PFA? Daca da, unde se poate gasi aceasta lista? 2. Care este numarul maxim de ... (vezi toată discuția)
Infiintare intreprindere individuala IONELA TUDOR IONELA TUDOR Doresc sa infiintez intreprindere individuala de prestari servicii in domeniul sanitar ( verificare tensiune arteriala, verificare glicemie, injectii la ... (vezi toată discuția)