avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprirea in cazul incetarii cim - comunicarea cu ...
Discuție deschisă în Executare silită

Poprirea in cazul incetarii cim - comunicarea cu executorul

cum se procedeaza daca am o poprire pe salarul unui angajat, dar acesta si-a incetat contractul de munca si nu stiu la ce loc de munca a plecat? trimit inapoi la executor orginalele de la poprire?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Enache , Avocat 12:55, 18 Octombrie 2016
Da, trimiteti inapoi la executor o adresa in care indicati ca X nu mai are calitatea de salariat incepand cu data de.....si atasati extras REVISAL din care sa rezulte data incetarii activitatii
multumesc
ce fac cu adresa de la executor. o arhivez la unitate?
DA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de proba costicul costicul am raportat revisalul pe 21.10.2010 cu inceperea activitatii din data de 22.10.2010(vineri).Este muncitor necalificat.De luni nu a mai venit.Este in perioada ... (vezi toată discuția)
Notificare incetare cim in perioada de proba cvt cvt buna ziua sunt angajator si am notifica un angajat care este in perioada de proba de incetarea cim. 1.nu a vrut sa semneze notificarea.o trimit prin posta ... (vezi toată discuția)
Executare silita angajat lilyanne lilyanne Am primit la firma o instiintare pentru un angajat cu o hotarare judecatoareasca emisa pe numele unui angajat de la un IFN pentru suma de 2200 lei. Imi ... (vezi toată discuția)