avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
LIVE, ACUM (320 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere firma

Buna ziua!trebuie sa imi deschid o firma #-o,pe care o folosesc in domeniu de service care nu am nevoie de angajati...aceasta firma o sa functiuneze 3 luni pe an si o sa am de facturat undeva pe la 2000 ron=D>...Ce fel de Firma imi propuneti sa imi deschid si care sunt costurile.X-(

Alte discuții în legătură

Deschidere firma Marianpruna91 Marianpruna91 Buna ziua!trebuie sa imi deschid o firma ,pe care o folosesc in domeniu de service care nu am nevoie de angajati...pe aceasta firma o sa am de facturat undeva ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma sau pfa andreiunicat andreiunicat Buna tuturor , Am si eu o nelamurire de 2 ani ma ocup de pagini web freelancer mai bine zis pana acum nu am fost nevoit sa dau facturi sau chitanta pentru ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi deschid firma marianna64 marianna64 Buna ziua, Vreau sa-mi deschid o firma si am cateva nelamuriri.Va rog sa ma ajutati daca se poate: 1.Mai este valabila legea conform careia pentru ... (vezi toată discuția)