Kyandra 
	    	Moderator

Kyandra 
	    	Moderator	    

AlinMandrica 
	    	Utilizator

AlinMandrica 
	    	Utilizator	    

Daca nu-i functie publica de conducere, n-are cum sa fie necesar masterul. In alta ordine de idei, legea 284/2010 spune ca absolventii ciclului I si sau II Bologna sunt incadrati pe studii superioare. Daca, insa, ati absolvit fostul SSD inainte de 2004 cand s-a organizat sistemul Bologna, nu puteti ocupa o functie publica clasa I pentru care se cer studii superioare.
 Kyandra 
	    	Moderator

Kyandra 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 mceline	                   

Buna seara,
Sunt incadrata pe un post cu studii superioare de scurta durata (fiind absolventa a unui colegiu) intr-o unitate bugetara. Anul acesta am ... (vezi toată discuția)
	                    mceline	                   

Buna seara,
Sunt incadrata pe un post cu studii superioare de scurta durata (fiind absolventa a unui colegiu) intr-o unitate bugetara. Anul acesta am ... (vezi toată discuția)

mircea_c	                   

Va rog tare mult sa-mi raspundeti la o intrebare:
Facultatile de 3 ani in sistem Bologna(fara master), sunt considerate studii superioare sau studii de scurta ... (vezi toată discuția)
	                    mircea_c	                   

Va rog tare mult sa-mi raspundeti la o intrebare:
Facultatile de 3 ani in sistem Bologna(fara master), sunt considerate studii superioare sau studii de scurta ... (vezi toată discuția)

Raluk24	                   

Sunt absolventa a Facultatii de management financiar contabil promotia 2010 (durata studiilor 3 ani), 180 credite de stiudiu transferabile (ECTS), licentiata ... (vezi toată discuția)
	                    Raluk24	                   

Sunt absolventa a Facultatii de management financiar contabil promotia 2010 (durata studiilor 3 ani), 180 credite de stiudiu transferabile (ECTS), licentiata ... (vezi toată discuția)