avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Mi s-a furat continut din site comercial
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Mi s-a furat continut din site comercial

Mi s-a fura continut din site comercial
~ Conținut șters la cerere ~
cred ca mai potrivit este termenul de copiat. se intampla des, e esenta capitalismului
Buna ziua,

Reglementati termenii si conditiile de utilizare a site-ului.

Puteti insera clauze, cu urmatorul continut:

"Toate drepturile privind materialele publicate pe această pagină aparţin societatii noastre sau au fost cedate de către terţi. Prin “materiale” se înţeleg: fotografii, imagini video, texte şi alte materiale similare, respectiv lucrări de autor.

Prin folosirea materialelor de pe această pagină de internet, utilizatorii se obligă să respecte în totalitate limitele, condiţiile şi cerinţele descrise aici. Pentru toate situaţiile de încălcare a drepturilor de autor, ne rezervăm dreptul de a solicita despăgubiri, precum şi sancţionarea conform legislaţiei în vigoare."


"Materialele prezentate in cadrul website- si informatiile transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea societatii noastre si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca sau alte drepturi de proprietate intelectuala."

Aveti in vedere si normele reglementate de Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare aDirectivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor) .
Ultima modificare: Marți, 2 Noiembrie 2021
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare drepturi de autor sab-ina sab-ina Am descoperit un material creat de mine și distribuit gratuit într-o librărie, tipărit și pus în vânzare. Ce pot face? (vezi toată discuția)
Intrebare legata de trademark si drepturile de autor ca artist a.m.g a.m.g Buna ziua, Am o intrebare legata de trademark si drepturile de autor pe care le am ca artist. Detin un website (plus retele de socializare prin care ... (vezi toată discuția)
Prfotectie web site iazoo123 iazoo123 va salut....am si eu cateva intrebari.... 1 Cum pot sa protejez un web-site ? 2 Ce anume se protejeaza...continutul, grafica...structura informatiei... 3 ... (vezi toată discuția)