avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere penala pentru tulburare de posesie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere penala pentru tulburare de posesie

V-as ruga daca puteti sa imi dati un model de plangere penala pentru tulburare de posesie si distrugere, am o sentinta definitiva de granituire si vecinul nu vrea sa isi taie streasina care este pe terenul meu, imi provoaca si pagube, deteriorandu-mi peretele casei prin umezeala avuta de la zapada si ploile care le avem in timpul anului. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:56, 12 Septembrie 2016
Buna seara,
Va sfatuiesc sa apelati la un executor judecatoresc si, eventual, la fortele de ordine pentru punere in aplicare a sentintei.
Domnule Comandant
Subsemnatul___, domiciliat în___, avand Cnp ___, în calitate de persoană vătămată si proprietar al imobilului din ___, fac prezenta plângere împotriva făptuitorului ___ domiciliat în___, pentru comiterea faptei prevăzute şi pedepsite de art. 256.
În dovedirea plângerii înţeleg să mă folosesc de proba cu : martori, acte ___, expertiză extra-judiciară, expertiză tehnică, etc.
De asemenea, solicit şi obligarea făptuitorului la plata despăgubirilor civile constând în daune materiale şi/sau morale.
Data
Semnătura,


Problema nu este modelul de plangere (caci plangerea poate fi formulata si oral si consemnata intr-un Pv de organul care o primeste), ci sa fie intrunite conditiile constitutive ale infractiunii pentru tulburare de posesie.

Cu privire la granituire, depinde ce ati cerut in sentinta ramasa definitiva, si depinde ce vi s-a admis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se formuleaza o plangere? myri myri vreau sa depun o plangere impotriva fostului sot,nu mai suntem impreuna de un an,nu am divortat inca in luna octombrie am primaa infatisare si ma deranjeaza cu ... (vezi toată discuția)
Raport de expertiza nul? vera58 vera58 Buna ziua! Am un proces cu un vecin pentru granituire eu fiind parata. Reclamantul in plangere spune ca : am montat o invelitoare care-i acopera lumina de la ... (vezi toată discuția)
Fals in declaratii sau uz de fals? TRAIAN78 TRAIAN78 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema si va rog sa ma ajutati Am un vecin care in 2006 a cumparat un teren langa mine. In 2008 l-a intabulat, fara ... (vezi toată discuția)