Va rog sa aveti amabilitatea de a ma lamuri in urmatoarea problema:
- la data de 28.07.2016 mi-am depus dosarul pentru pensionare limita de varsta; lucrez din data de 13.02.1979 pana in prezent,sunt nascuta pe data de 28.03.1959
- in perioada 13.02,1979 - 01.03.2001 am beneficiat de grupa II de munca de la doua firme
- la data prezentei,nu vor sa-mi recunoasca una din adeverintele pt grupa (mentionez ca este vorba despre aceeasi firma doar ca prima este perioada anterioara revolutiei (1979-01.06.1992) iar cea de a doua firma este dupa privatizare)...ambele adeverinte au fost eliberate in anul 2008
- problema este ca cea de a doua firma(cea privatizata din 1992) nu mai exista iar arhiva acesteia nu se regaseste nicaieri...toate datele sunt trecute in cartea in cartea de munca....dupa cunostintele mele,Casa de Pensii ar fi obligata sa tina cont de acea adeverinta care la data eliberarii ei era perfect valabila,in conditiile legale de atunci...va rog sa-mi dati un temei legal (trebuie sa existe pentru asemenea cazuri)
Astept cu interes opinia Dvs si va multumesc anticipat...
Merci mult pentru motivare,citatul este frapant si se potriveste ca o manusa...da...in acest haos legislativ cel mai mult ai nevoie de "curajul de a continua".