avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii 

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate POSTA ROMANA - depunere reclamatie
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

POSTA ROMANA - depunere reclamatie

Am o reclamatie de facut insa as dorii sa fiu un pic ajutat cu articole legale pe baza carora le pot cere puncte de vedere in scris de la conducerea societatii avand in vedere ca posta nu este privata ...
Cel mai recent răspuns: ContSters400311 , utilizator 10:26, 15 Septembrie 2016
Ce subiect are sesizarea dvs.?
norbi00 a scris:

Am o reclamatie de facut insa as dorii sa fiu un pic ajutat cu articole legale pe baza carora le pot cere puncte de vedere in scris de la conducerea societatii avand in vedere ca posta nu este privata ...

Puteti invoca Legea nr. 544/2001privind liberul acces la informaţiile de interes public – actualizare 2013,care are aplicabilitate si pt Compania Nationala Posta Romana SAunde actionar majoritar este statul roman

art2lit b: prin informaţie de interes public se înţelege orice informaţie care priveşte activităţile sau rezultă din activităţile unei autorităţi publice sau instituţii publice, indiferent de suportul ori de forma sau de modul de exprimare a informaţiei;
Multumesc mult, de acesta aveam nevoie.

Sesizarea este la adresa unei oficiu din ARAD care ignora total clientii si toate reclamatiile depuse direct au fost in zadar deoarece la ARAD acolo este si directorul zonal ... dar ca o mica informare ...

Nu mi se pare corect ca dupa ce stai 2 ore la coada si un din 3 ghisee doar unul deschis celalalte 2 fiind inchise doar ca operatorii stateau de vorba .... cu 15 minute inainte de orarul afisat ne-au inchis usa in nas.
Stiu ca in Romania asa functioneaza multe dar dupa 2 ore de stat in incinta postei ma consider indreptatit sa primesc un raspuns dc nu au spus sa nu stam la coada?
Pentru aceasta problema puteti inainta si o sesizare online,aveti link aici :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii de interes public posta romana tuderp tuderp Buna ziua Aveti atasat un raspuns dat de posta romana ca raspuns la solicitarea mea, cum e posibil asa ceva ? Solicitarea mea: C.N. Poşta ... (vezi toată discuția)
Musamalizare caz, comisia de disciplina, functionar public ContSters98173 ContSters98173 Sunt functionar public si am solicitat Primariei de comuna, unde si lucrez, in baza Legii 544/2001,in data de 25.02.2009 sa mi se elibereze copii de pe ... (vezi toată discuția)
Care este termenul de solutionare a unei cereri de interes strict personal ? noiklosa noiklosa Stiu ca atunci cand depui o cerere la o institutie de stat sau o firma cu capital majoritar de stat poti sa citezi ca si baza legala 544/2001 - accesul la ... (vezi toată discuția)