avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Incompatibilitate sau conflict de interese
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Incompatibilitate sau conflict de interese

Vreau sa lamuresc doua aspecte:
1.- sotul este consilier local (pensionar) si face parte din Consiliul de Administratie al Scolii Gimnaziale al comunei X, iar sotia este pedagog la Internatul Scolar de pe langa Scoala Gimnaziala X - exista incompatibilitate sau conflict de interese in cauza de fata ??
2.- sotul este Presedintele Consiliului de Administratie ( Director in functie ) al Scolii Gimnaziale din comuna X, iar sotia este consiliera local si secretara Scolii Gimnaziale, dar ca si consilier local nu face parte din Consiliul de Administratie al Scolii, dar ca secretar se impune sa faca parte din CA al Scolii - exista incompatibilitate sau conflict de interese ( consiliera - secretara - presedinte CA)
Va multumesc. Cu stima, Nelu Floca.
Cel mai recent răspuns: Alina Butuc , Consilier juridic 18:49, 18 Septembrie 2016
Puteti face o sesizare in vederea clarificarii aspectelor legate de incompatibilitate la Agentia Nationala de Integritatate. Cererea in original, semnata si datata, trebuie sa fie trimisa PRIN POŞTĂ SAU DEPUSA PERSONAL LA REGISTRATURA AGENŢIEI din: B-dul Lascăr Catargiu nr. 15, sector 1, Bucureşti, telefon: +40-37-206 98 69

Adresa poştală a Agenţiei Naţionale de Integritate: B-dul Lascăr Catargiu nr. 15, cod poştal: 010661, sector 1, Bucureşti – România, iar, pe plic, se va face şi menţiunea: “Pentru INSPECŢIA DE INTEGRITATE”

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

o problema !conflict de interese sau incompatibilitate ? baza baza daca sunt viceprimar, iesit la pensie in 2012, din functia de secretar de primarie, pot sa fiu manager GAL (grup de actiune local), sa am birou de ... (vezi toată discuția)
Situatie de incompatibilitate sabina84 sabina84 Functia de consilier local este incompatibila cu -reprezentant in Consiliul de administratie al unei scoli? (vezi toată discuția)
Calitatea de director de liceu este compatibila cu cea de consilier local? drbiaf drbiaf Buna ziua! Calitatea de director liceu aflat in subordinea consiliului local este compatibila cu cea de consilier local? Va multumesc. (vezi toată discuția)