In urma cu doua luni, un "tata minunat"expert in agresiuni verbale ,atat cu propriul copil de 7 ani si nu numai, suparat ca nu vor copiii din cartier sa se joace cu al sau copil, le interzice copiilor sa treaca pe strada unde locuieste el, injurandu-i, alergandu-i etc.
Scenele se repeta aproape zilnic pana cand , stimabilul parinte ii alearga din nou, prinde 4-5 dintre ei, ii bate , nesansa fiind ca unul dintre acei copii sa fie chiar al meu.Urmari? o fractura deschisa la mana dreapta, genunchii praf, copilul cazut-primeste bataie cu picioarele de la "stimabilul domn", tras de ureche, echimoze pe brat cum l-a tinut strans sa il poata bate .etc.
Urmarea? operatie, tija in mana, vacanta ratata, traume fizce si psihice, urmeaza o noua interventie de extragere a tijei si mai trebuie sa si scrie la scoala , clasa a Vl-a., CML- 30 de zile.
Am depus o plangere la politie si urmeaza partea cea mai frumoasa-partea penala.Dupa 2 luni de la eveniment , imi transmite prin "unchiul-finul varul lu` matusa tamara" ca vrea sa ne impacam....
Intrebare- care este pedeapsa minima pe care o poate primi pentru fapta sa?
Este de inteles ca nu imi voi retrage plangerea penala si voi solicita si despagubiri morale.
Astept cu mare incredere si interes sfaturile dlor avocati.
Va multumesc!
Buna ziua un copil problema de la noi din cartier care fumeaza fura a facut numai probleme si la politie ia dat fiului meu cu o piatra bagata in pumnul strans aproape de tampla am anuntat politia si ia dat 500 lei amenda iam scos certificat medico legal cu 5 zile are hematon si ochiul cu echimoza iam facut la parchet si la protectia copilului matusa lui ma amenintat ca aduce tigani peste mine sa ma omoare daca nu imi retrag plangere ce sa fac in cazul asta mentionez caci copilul agresor are in jur de 13 ani va multumes si daca ati putea sa imi dati si mie un raspuns sigur