ContSters47264 
	    	Utilizator

ContSters47264 
	    	Utilizator	    

ContSters47264, utilizator
 ContSters47264, utilizator 	
			 roxydora 
	    	Utilizator

roxydora 
	    	Utilizator	    

anda.i 
	    	Utilizator

anda.i 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 dorogr	                   

Daca am pierdiu carnetul de munca, tinand cont ca acestea trebuiesc predate, imi poate spune cineva ce pot face in situatia asta , si acum ?
Va multumesc (vezi toată discuția)
	                    dorogr	                   

Daca am pierdiu carnetul de munca, tinand cont ca acestea trebuiesc predate, imi poate spune cineva ce pot face in situatia asta , si acum ?
Va multumesc (vezi toată discuția)

adragan964	                   

am demisionat de 13 ani de la o societate care acum nu mai exista si nu mai reusesc sa gasesc cartea de munca, am o fotocopie a acesteia cu toate paginile unde ... (vezi toată discuția)
	                    adragan964	                   

am demisionat de 13 ani de la o societate care acum nu mai exista si nu mai reusesc sa gasesc cartea de munca, am o fotocopie a acesteia cu toate paginile unde ... (vezi toată discuția)

ContSters147303	                   

Buna seara,
ITM Bucuresti mi-a pierdut carnetul de munca. Am facut sesizare la Inspectia Muncii asupra acestui eveniment, iar cei de la Inspectia Muncii ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters147303	                   

Buna seara,
ITM Bucuresti mi-a pierdut carnetul de munca. Am facut sesizare la Inspectia Muncii asupra acestui eveniment, iar cei de la Inspectia Muncii ... (vezi toată discuția)