avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Taxe vama la cumpararea de metale pretioase
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Taxe vama la cumpararea de metale pretioase

Buna ziua, As fi interesat daca se poate, sa aflu care ar fi toate taxele la vama care trebuie platite la cumpararea de metale pretioase sub forma de monede cu sau fara valoare nominala, lingouri sau alte produse din metale pretioase. Eventual o adresa sau un numar de telefon unde as putea sa intreb aceste lucruri. Am cautat pe internet, dar informatiile sunt vagi si, vechi si am impresia ca incomplete.

Alte discuții în legătură

Taxe vamale, tva, accize pentru colectie monede din argint Colectionarul Colectionarul Doresc sa cumpar on line de la o firma din SUA un set de monede din argint, in valoare de 700 $. Precizez ca aceste monede sunt noi, nu sunt antichitati, iar ... (vezi toată discuția)
Cetățenilor români le este interzis să achiziționeze aur financiar din altă parte decât de la băncile autorizate bnr? MGLC MGLC Bună ziua, Sunt persoană fizică și doresc să achiziționez aur 99,99% pur prin operațiuni în conturi de metal prețios deschis la o firmă din ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru un pfa - handmade Ana1788 Ana1788 Aș vrea să valorific legal hobby-ul meu, urmând cea mai simpla varianta. Doresc sa ofer spre vânzare coronițe, agrafe, coliere, cercei și alte bijuterii ... (vezi toată discuția)