avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cheltuieli intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cheltuieli intretinere

Un locatar care lipsete o perioada de timp de doua luni s au mai mult este obligat sa achite cote lunare de intretinere si daca DA ce anume?
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 12:04, 18 Septembrie 2016
regula este: un apartament nelocuit, costa.
Sunteti scutit doar de cheltuielile repartizate dupa numarul de persoane(apa la pausal, gunoiul, lumina pe scara, gazele, utilizarea liftului). Restul cheltuielilor se suporta dupa cota de proprietate (salarii, cheltuieli administrative, service lift si interfon, reparatiile).
Totodata, caldura, se stie, se plateste indiferent daca locuiesti sau nu, functie de consumurile repartizate (individual sau la comun).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata abonament lunar lift si interfon DORUSTA DORUSTA Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca plata abonamentelor lunare la ascensor si interfon se platesc conform cotei parti sau pe nr de persoane. Am citit art ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli comune asociatie de proprietari alcaz alcaz Poate fi scutita o persoana de plata unor cheltuieli comune la asociatia de proprietari daca nu locuieste in apartamentul sau (fiind singurul locatar), care ... (vezi toată discuția)
Locuinta de vacanta - ra carmenbucur carmenbucur Titlu : Locuinta de vacanta - care sunt cheltuielile corecte de achitat ??? Am o locuinta de vacanta, o garsoniera la munte, dar acolo ajung destul de ... (vezi toată discuția)