avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa

Un SRL aflat in procedura de insolventa are dreptul sa-si schimbe administratorul cu o alta persoana fizica si sa vanda bunuri din patrimoniu? In ce conditii?
Nu se poate diminua patrimoniul fara aprobarea administratorului judiciar - se poate antrena raspunderea administratorului in caz contrar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspunderea juridica in srl - caz de faliment, insolventa Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua. Capitalul social de infiintare a unui SRL este de 200 lei. Din ceea ce cunosc eu, raspunderea juridica este limitata la aceasta suma. Exista o ... (vezi toată discuția)
Srl cu datorie , poprire salar ? AndrasM AndrasM Buna ziua, As vrea sa stiu daca detin un srl si acesta a acumulat datorii daca se poate face poprire pe salar, eu fiind angajat la o alta societate cu ... (vezi toată discuția)
Raspunderea administratorului aalen aalen Nelamurire : O societate comerciala este in litigiu cu o persoana fizica .In cazul in care va pierde procesul societatea comerciala va fii obligata la ... (vezi toată discuția)