avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Agentie de Turism in insolventa !!! A avut cineva ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Agentie de Turism in insolventa !!! A avut cineva experiente neplacute cu asemenea agentii ?

Buna ziua,

Sant foarte curioasa sa stiu cum vine falimentul pe o Agentie de Turism?

Vine peste noapte acel Faliment..... sau cei ce lucreaza la acele Agentii de Turism stiu din timp ( si tin secret acest fapt) ca agentia lor v-a intra in insolventa si multi oameni inscrisi la ei vor fii inselati/abandonati ?

Cineva din familia mea a avut o experienta ffffff. neplacuta cu o teapa mare de la o Agentie Turism "reputabila" din Bucuresti.

Chestiile astea ( insolventa unor agentii de turism) se intampla ffff des in Bucuresti !

De ce nu exista legi care sa protejeze mai bine consumatorii ???

Exista cineva care si-a recuperat banii fara dureri de cap de la asemenea agentii ?

Va rog mult ,daca stie cineva cu cat timp inainte de insolventa ....cei ce lucreaza la agentii au cunostiinta de Necazurile care vor cadea pe bietii turisti inscrisi cu ei?

Cu multe multumiri !
Cel mai recent răspuns: Corina6 , utilizator 16:17, 30 Septembrie 2016
Am platit un circiuit al italiei si nu s-a facut . Cu mare scandal mi-am recuperat banii si insotita de tatal meu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare turist/insolventa rdrani2005 rdrani2005 Buna ziua, Pot recupera suma achitata ptr o vacanta de la firma de asigurari cu care au incheiat polita de asigurare , daca agentia de turism a intrat in ... (vezi toată discuția)
Insoventa, faliment StefanL61 StefanL61 Problema mea pe scurt: - in primavara am facut o rezervare, printr-o agentie de turism, pentru un sejur pe litoral intr-o tara vecina si am platit un ... (vezi toată discuția)
Teapa a agentiei de turism darie stefan darie stefan care este articolul din codul de procedura civila ce reglementeaza masurile legat de inselatoria cu acte practicata de aceasta agentie de turism ce a lasat ... (vezi toată discuția)