avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... suspendare act administrativ in instanta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

suspendare act administrativ in instanta

Buna ziua. Am o societate care a deventit inactiva incepand cu luna iulie 2016. Ca efect al inactivarii fiscale mi s-a anulat inregistrarea in scopuri de tva. Am obtinut in instanta suspendarea efectelor deciziei de de clarare in inactivitate fiscala. Cu ce data sunt suspendate efectele deciziei, cu data declararii in inactivitate fiscala sau cu data sentintei instantei?
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Silvia Hulpus , Consilier juridic 10:25, 21 Septembrie 2016
Daca ati obtinut numai suspendarea deciziei, de la data hotararii, daca veti obtine anularea deciziei,atunci de la data declararii inactivitatii. In hotarare ce scrie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea din oficiu a inreg in scopuri de tva feliciagl feliciagl Buna ziua! Am o firma platitoare de tva care si-a suspendat activitatea la reg com, am primit o decizie de la finante prin care mi se comunica ca firmei mele ... (vezi toată discuția)
Decizie de declarare in inactivitate primite de la anaf albu.andrei1985 albu.andrei1985 Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati intr-o problema. Ca urmare a unei decizii de declarare in inactivitate primite de la ANAF incepamd cu data de ... (vezi toată discuția)
Ajustare tva in cazul anularii inregistrarii in scopuri de tva adela79 adela79 Am o rugaminte. Avem o societate platitoare de TVA, cu activitatea suspendata la Registrul Comertului incepand cu data de 01.07.2009. Zilele acestea ne vine de ... (vezi toată discuția)