avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Microbuz
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Microbuz

Buna ziua.Am primit la primarie de la scoala microbuzul scolar vechi(fara bani,doar cu proces-verbal de predare primire).Ei adica scoala au facut radierea,iar noi am imatriculat microbuzul pe U.A.T. Sta in curtea institutiei si nu circula.Intrebare:
Am pute vinde acest microbuz?daca da cum?conform..(H.C.L.,...si cum se stabileste pretul)

Alte discuții în legătură

Desfacere contract de munca pentru nemotivate pedacipro pedacipro sunt primar nou intr-o comuna si as vrea sa ma ajutati intr-o problema. pe microbuzul scolii este angajat fratele fostului primar. pe data de 25 iunie am fost ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in contabilitate a unei sume executata de trezorerie direct din contin baza unei hot.judecatoresti maria_antoneta maria_antoneta lucrez la o scoala .in anul 2007 s-au facut niste investitii si au existat niste restane de achitat. la vremea aceea scoala nu avea pers.juridica .acum am fost ... (vezi toată discuția)
Suspendarea copil de la un scoala privata Razer12345 Razer12345 Buna ziua, Sunt o Tata singur. Am doi copii(9 si 10 ani). Copii au domiciliu la mine. Asa a fost pronuntat de la Curtea Judecata. Excercitarea Autoritatii ... (vezi toată discuția)