Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se poate transfera pe un post vacant de sofer microbuz scolar ...

Se poate transfera pe un post vacant de sofer microbuz scolar al unei scoli șoferul primăriei de pe microbuz scolar, cu tot cu microbuz? Sau este legal doar transferul intre unități bugetare de același fel?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:51, 5 August 2025
Da, se poate face asa ceva .

Transferul unui bun de la primărie la școală se realizează printr-o Hotărâre de Consiliu Local referitoare la transferul dreptului de administrare sau proprietate asupra bunului, precum și încheierea unui proces de predare-primire între primărie și școală.
Mulțumesc! Cu microbuzul am înțeles cum stau lucrurile. Dar, pe postul vacant de sofer al școlii se poate veni prin transfer șoferul, angajat al primăriei?
da, se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lãmurire cu privire la decontarea cheltuielilor cu transportul elevilor CiuhatDoina CiuhatDoina Bună seara, sunt contabil la o şcoală, mă confrunt cu următoarea problemă, şi anume: ªcoala deţine microbuz şcolar(este în gestiunea şcolii), care ... (vezi toată discuția)
Invatamant mihail70 mihail70 poate fi transferat un microbuz scolar din administrarea primariei in administrarea unei scoli ?#-o (vezi toată discuția)
Microbuz scolar bil63 bil63 Buna ziua doamnelor si domnlor Am sa trec direct la subiect 1. Microbuzul scolar din localitatea X deconteaza facturile si bonurile fiscale de la ... (vezi toată discuția)