avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolvență firmă
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolvență firmă

Bună ziua, am si eu următoarea situație. La o societate ce are datorii către furnizori și care vrea să intre în insolvență, in balanța de verificare apare cu solduri mult mai mari către furnizori, așa s-a preluat de la fostul contabil. Ce ar fi de făcut? Sau în ce măsură influențează desfăsurarea (admițând că depășește plafonul).

Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Preluare societate prin cesiune ALINAfenesan ALINAfenesan buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspunsuri pentru urmatoarea situatie: o societate aflata in inactivitate temporara (suspendata) este preluata de catre un ... (vezi toată discuția)
Reglare fisa helenita helenita buna seara , cum ar trebui sa fac sa reglez fisa de la administratie . adica ma intereseaza care sunt inregistrarile contabile care trebuie sa le fac ?( ... (vezi toată discuția)
Furnizori neachitati barta_andras barta_andras Buna ziua, sunt contabil de putina vreme la un SC si uitandu-ma peste balanta am gasit cativa furnizori neachitati din 2012-2013. In realitate datoriile catre ... (vezi toată discuția)