1. Angajatorul modifica Regulamentul intern.
2. Salariatul, potrivit ccm, are dreptul de a-si negocia orice modificare a fisei postului.
3. Schimbarile din Regulamentul intern fac parte in mod automat si din fisa postului?
Sigur ca nu are legatura cu SSM , ci cu drepturile si obligatiile partilor.
Asa cum am spus anterior, acea prevedere constituie o atributie in sarcina acelui angajat daca nu o avea mentionata in fisa postului si pe care, conform CCM, trebuia negociata cu angajatorul.
1.Inseamna ca nu va referiti la echipamentul de protecţie şi echipamentul de lucru al angajatilor cand afirmati ca se face acea mentiune in RI,ci la un alt tip de echipament,probabil tehnic daca spuneti ca nu e vorba despre
securitate si sanatate in munca !
2.""Daca nu se modifica natura muncii prestate, schimbarea atributiilor postului prin modificarea fisei de post nu constituie o modificare a contractului individual de munca. Pastrarea denumirii functiei, insotita de adaugarea unor atributii noi celor initial stabilite prin fisa postului, care au o alta natura si corespund in fapt unei functii, are semnificatia modificarii unui element esential al contractului individual de munca, si anume felul muncii. In acest caz, este necesara incheierea unui act aditional la contractul individual de munca in conditiile art. 41 alin. (1) si (3) C. muncii ( C. Apel Bucuresti, sectia a VII-a civila si pentru cauze privind conflicte de munca si asigurari sociale, decizia nr. 1709/R/2009)".
Mai exista si alte spete in jurisprudenta in sensul in care se sustine ca doar daca atributia respectiva introdusa are o alta natura si modifica felul muncii este necesar acordul angajatului ,act aditional ...
Nu cunoastem exact functia la care faceti referire,atributiile stabilite prin fisa de post initiala ,atributia introdusa cu acea verificare a echipamentului daca intr-adevar modifica/nu modifica felul muncii si este de natura a impune o negociere ,in sensul in care se va produce o modificare a felului muncii..