monyka 
	    	Utilizator

monyka 
	    	Utilizator	    

Costel DRAGOMIR 
	    	Avocat

Costel DRAGOMIR 
	    	Avocat	    

madalyna 
	    	Utilizator

madalyna 
	    	Utilizator	    

mariana mizgoi 
	    	Utilizator

mariana mizgoi 
	    	Utilizator	    

Si pe ce baza o platesc? Pe baza unei decizii interne de numire in functie fara CIM???:-/
~ final discuție ~
 Remes	                   

Buna ziua stimati avocati,
sotia mea este insarcinata, a notificat angajatorul in scris despre starea ei ( angajatorul este ministerul de finante) si cu ... (vezi toată discuția)
	                    Remes	                   

Buna ziua stimati avocati,
sotia mea este insarcinata, a notificat angajatorul in scris despre starea ei ( angajatorul este ministerul de finante) si cu ... (vezi toată discuția)

adriana_25	                   

Buna seara. Va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat. Prietena mea a fost instiintata sa se prezinte la serviciu pentru a ridica si semna de primire ... (vezi toată discuția)
	                    adriana_25	                   

Buna seara. Va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat. Prietena mea a fost instiintata sa se prezinte la serviciu pentru a ridica si semna de primire ... (vezi toată discuția)

ngeorgiana85	                   

Buna ziua am si eu o intrebare am concediu emis de medicul ginecolog fiind insarcinata trebuie sa merg sa l vizez la medicul de familie dar mi s a spus sa merg ... (vezi toată discuția)
	                    ngeorgiana85	                   

Buna ziua am si eu o intrebare am concediu emis de medicul ginecolog fiind insarcinata trebuie sa merg sa l vizez la medicul de familie dar mi s a spus sa merg ... (vezi toată discuția)