avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Post scos la rezidentiat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Post scos la rezidentiat

Buna ziua! As dori sa stiu daca posturile pt medici scoase la concursul de rezidentiat asigura norma intreaga de lucru? Exista posibilitatea ca un spital mic sa scoata post daca nu poate asigura decat jumatate de norma?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters400311 , utilizator 21:51, 24 Septembrie 2016
Da,este posibil,pt ca vorbim despre rezidentiat pe post,nu pe loc in centru universitar! Postul este in statul de functii aporobat al spitalului ,in cf cu necesarul respectivei unitati sanitare,cu care incheiati contract de munca si in care se intelege ca va trebui sa va desfasurati activitatea si dupa incheiarea specializarii prin rezidentiat ,cand veti sustine examenul de medic specialist si veti fi confirmat in specialitate!
pe listele cu posturi publicate nu se mentioneaza nimic despre asta. Ma gandesc ca ar trebui sa fie asigurata norma intreaga, nu sa te trezesti ca atunci cand iesi specialist nu ai decat o jumatate de norma
Daca nu este specificat cuantum post 1/2 in publicatia de concurs,atunci sunt posturi cu norma intreaga . De regula unitatile sanitare nu scot la concurs posturi pt rezidenti cu fractiune de norma.
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Septembrie 2016
ContSters400311, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare rezidentiat pe post mmnngg mmnngg buna seara ! sunt rezident pe post anu 2,doresc sa renunt la rezidentiat pentru a pleca din tara.....trebuie sa achit o anumita suma de bani spitalului sau cum ... (vezi toată discuția)
Salariul cadrelor didactice din domeniul medical Val_2019 Val_2019 Buna seara. Va adresez urmatoarea intrebare: Un medic, cadru universitar cu integrare clinica, are norma intreaga la universitatea de medicina si, conform ... (vezi toată discuția)
Concurs ocupare post Haimi Haimi Dupa aplicarea noilor grile de salarizare de la 1 august 2016 in sanatate, exista obligativitatea legala ca un farmacist sef de circuit inchis (spital) sa ... (vezi toată discuția)