avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 164 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Stupoare - colet ajuns deteriorat la destinatie
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Stupoare - colet ajuns deteriorat la destinatie

Buna seara,am trimis in urma cu 6 zile un colet in Spania la fiica mea.Am vrut sa ii fac o frumoasa surpriza si sa ii trimit doua tablouri reprezentand goblenuri .Unul din tablouri era prevazut cu un geam,de aceea acasa l-am ambalat cu saci de rafie si hartie speciala cu bule,apoi la agentie au lipit etichete de fragil .Cu toate acestea a ajuns la destinatie cu geamul spart.Va intreb ce ar trebui sa fac in urma acestui fapt ,cum ar trebui sa actionez cu firma expeditoare?Va multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Alina Butuc , Consilier juridic 23:03, 24 Septembrie 2016
Faceti o sesizare scrisa catre firma care s-a ocupat cu expeditia. Ce doriti sa obtineti in schimbul pagubei produse? Ar trebui sa aveti si dovada faptului ca a ajuns continutul coletului deteriorat. Incercati sa soutionati amiabil...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colete deteriorate de firma de curierat Anca Pv Anca Pv Buna ziua, Am trimis niste piese de mobilier printr-o firma de curierat (Fan Courier) din Bucuresti la Ramnicu Valcea. Au fost impartite in 9 colete, ... (vezi toată discuția)
Echipament telemunca AlexandraKF AlexandraKF Bună ziua, Eu in urma cu câteva zile am încetat contractul de telemunca la firma pentru care lucram, și am expediat echipamentul primit prin curier. ... (vezi toată discuția)
Pachet trimis prin posta romana, desfacut si impachetat altfel si fara continutul in el. zamfirescu2000 zamfirescu2000 Buna ziua... Am comandat de pe tocmai.ro un telefon Samsung galaxy s4 i9506 cu cablu de date, casti si încărcător in valoare de 1110 lei de la o doamna . ... (vezi toată discuția)