avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea darii in plata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea darii in plata

Fiul meu a fost executat silit in anul 2014 ,de atunci si pana luna trecuta nu a primi nici o instiintare.Luna trecuta i a venit prima poprire pe salar.A facut luna aceasta notificarea cu ajutorul unui avocat ,a facut notificare si catre executor ptr sistarea popririi dar acesta refuza. Cum poate proceda mai departe ptr sistarea popririi
va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:33, 26 Septembrie 2016
ACTIUNE IN INSTANTA.
Depinde pt ce anume a continuat poprirea. Daca e vorba de sumele din credit, atunci e contrara dispozitiilor legii darii in plata.

Daca poprirea are ca obiect onorariul executorului, atunci e legala.

Executorul ar fi trebuit sa intocmeasca o incheiere de suspendare a procedurii executarii silite, care sa va fie comunicata si pe care sa o puteti contesta eventual pt cuantumul onorariului executorului.
~ Conținut șters la cerere ~
Deschideti urgent procesul cu banca.

Puteti deschide proces si pe contestatie la executare si sa solicitati suspendarea executarii silite daca va mai aflati in termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe executare silita - dare in plata newsady newsady am un credit ipotecar la o banca pe care nu-l mai pot plati. banca a apelat la un executor judecatoresc. am primit acasa somatia de plata\" in 1(una) zi\" a ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare teodora g teodora g buna ziua. am o societate comerciala care a contestat un raport de inspectie fiscala si o decizie de impunere emise de organul fiscal la curtea de apel. La ... (vezi toată discuția)
Cesiune creante discover discover Situatie : tert popritul unui debitor plateste in conturile indicate de executor o parte din bani ,repr valoarea fact scadente la acel moment si la cateva ... (vezi toată discuția)