avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Achizitii intracomunitare pe firma fara stiinta mea
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Achizitii intracomunitare pe firma fara stiinta mea

Buna ziua!! Am o firma d istalati si constructi pe care nu mai am activitate de 3 ani de zile.In ianuarie am primit instintare ca o sa am ispectie fiscala, am dus toate actele firmei la un inspector fiscal si dupa cateva zile mau sunat si mau intrebat daca am facut achizitii intracomunitare din Olanda..si mai exact flori..Problema este ca eu nu am cumparat niciodata flori..sunt vreo 8 luni d zile si inca nu au venit rezultatele finale Dar este marfa cumparata pe firma mea de 500000 euro.Banii sau platit dintr un cont ING si acum finantele au cerut detali lamurind platile.Va rog ajutatima cu un Sfat.
Cel mai recent răspuns: infoconsult , Consultant fiscal 20:42, 12 Octombrie 2016
Daca contul din care s-a platit este al dvs.si exista un CMR(dovada transportului) semnat de dvs. operatiunea este valida.Daca nu.. e o manevra a unui ..(prieten)!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cmr pentru transport svisarinescu svisarinescu Buna ziua, In cazul in care achizitionez marfa din Germania , marfa merge direct la clientul nostru din Romania , transportul este platit de noi catre o ... (vezi toată discuția)
Control anaf si dgfp sama sama am avut control de la anaf si dgfp , pentru rambursare de tva . firma a avut livrari intracomunitare cu conditie de livrare EXW si FCA , societatea care a ... (vezi toată discuția)
Cmr-ul este obligatoriu pentru transportul de marfa intre tarile ue misstral misstral Daca trimit o marfa din Romania in Italia , avand ca document insotitor un aviz ,mai am nevoie si de CMR? Cum pot face dovada efectuarii transportului daca ... (vezi toată discuția)