avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... chitanta xerox este valabila?- restituire onorariu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

chitanta xerox este valabila?- restituire onorariu

Vreau sa iau banii inapoi de la avocat si am chitanta pentru onorariu plus chitanta de taxa judiciara de timbru in xerox. Asa mi-a dat avocatul cand i-am dat banii. Sunt valabile aceste chitante daca ma duc la avocat sa-i cer banii?Mentionez ca avocatul nu-si face treaba, ma minte.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:38, 27 Septembrie 2016
Restituirea onorariului nu este posibila.
Taxa de timbru in original a fost depusa la dosarul cauzei deci nu mai poate fi restituita.
Da, practic nu se poate ceea ce vreți.

Dacă chitanta nu e la dosar o puteți primi.
de ce nu poate fi posibil? In legatura cu chit de taxa de timbru este OK, bine ca a fost depusa la dosar, dar daca avocatul nu si-a facut treaba de ce nu este posibil sa-mi dea banii inapoi?
Onorariul nu il puteti primi decat daca va judecati si aveti hotarare definitva care sa constate culpa avocatului(malpraxis).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru si taxa judiciara TANASENASTASA TANASENASTASA buna seara.cat reprezinta taxa de timbru intr-un proces de succesiune si unde se plateste?pt ca eu i-am dat o suma avocatei ce ma reprezinta,nu mi-a dat ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxe expertize danielaurice danielaurice As dori sa stiu cum pot recupera taxele de expertiza deoarece nu am mai avut nevoie de ele in procesul de partaj. Sunt platite din 2012 si 2013 Am ... (vezi toată discuția)
Chitanta onorariu avocat costel_57 costel_57 Buna ziua, Am platit un avocat, mi-a dat chitanta dar nu ma lasa sa o depun la dosar, o vrea inapoi spunind ca ii trebuie in ziua procesului......e normal ... (vezi toată discuția)