avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces verbal lipit de usa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces verbal lipit de usa

Buna ziua , vin si eu cu o problema :
pe data de 09.08 circulam pe dn1 pe banda 2 iar la academia de politie era un echipaj radar din care a iesit foarte grabit un agent sa ma opreasca .A cerut actele fara sa imi spuna pentru ce am fost oprit, am predat actele , vine dupa aproximativ 20 de minute si imi inmaneaza procesul verbal sa il semnez, il intreb politicos pentru ce am fost oprit de vreo 3 ori la care imi raspunde cu alta intrebare daca semnez, in final imi spune ca am depasit viteza legala .Intreb unde am depasit si cu cat si imi spune ca am depasit viteza in mai multe randuri si ca am avut 82 km/h .Eu am camera cu gps si nu am avut mai mult de 75 km/h .Refuz sa semnez si imi spune la revedere si plec.Astazi 27.09.gasesc lipit pe usa imobilului procesul verbal fara semnatura martor asistent ( completat in lipsa ) .Pe el scrie ca este incheiat la ora 16:00 iar la ora savarsirii este ora 17:56.Mentionez ca prin posta nu a venit nimic.Este corecta procedura aplicata? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:00, 27 Septembrie 2016
Buna seara
Procedura de afisare DA
Continutul NU!
Formulati plangere in instanta impotriva acelui PV.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda radar - permis suspendat daniel_cj daniel_cj Buna ziua, am nevoie de ajutor cu privire la o contraventie savarsita de mine . Am fost depistat de aparatul radar, in judetul Sibiu, inainte de Saliste ... (vezi toată discuția)
Contestare proces verbal contraventional rardar mongwan mongwan Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca merita sa contest un proces verbal de contraventie prin care am fost sanctionat cu amenda si suspendarea permisului pe ... (vezi toată discuția)
Proces verbal contraventie auto erv erv Circulam cu masina din directia Sibiu spre Brasov. In zona localitatii Porumbacu de Jos (inainte sau dupa, nu mai tin minte exact) sunt inregistrat de aparatul ... (vezi toată discuția)