avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... sesizare politie pentru furt bun comun intre soti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

sesizare politie pentru furt bun comun intre soti

o situatie delicata: masina cumparata in timpul casatoriei, pe numele sotului, sotia plateste ratele creditului ( nevoi personale, dar s-a efectuat virament bancar din contul sotiei in contul dealerului ); ambii soti au cheie de la masina; in prezent nu mai locuiesc impreuna, sotul parasind domiciliul, luand si masina; sotia a ridicat masina si l-a anuntat telefonic, iar sotul a facut citatie la politie. cum ar trebui sa procedeze sotia sau ce masuri legale o pot afecta pe sotie? multumesc pentru rabdare si raspuns
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 11:12, 29 August 2009
ai actele masinii?
da
Cum a spus si Stoica Ioana furtul intre soti este o infractiune sanctionata de legea penala!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire de domiciliu si furt intre soti lucianlucian lucianlucian Buna ziua! Va rog, vreau sa stiu si eu daca sotia a parasit domiciliul cu bebele si cu o suma de bani (120 mil lei), va fi pedepsita. Am facut plangere la ... (vezi toată discuția)
"parasire domiciliu" cocochannel cocochannel Buna ziua, Datorita neantelegerilor si a unei atmosfere tensionate din familie,sotia hotaraste sa plece la parinti impreuna cu minorul,probabil in vederea ... (vezi toată discuția)
Plingere penala anda_30_mihaela anda_30_mihaela buna.in 13 octombrie s/a pronuntat divortul si partajul mie revenindu/mi un teren cu plan de casa , autorizatie de constructie si fundatia de casa facuta.pe ... (vezi toată discuția)