Corina Capotã 
	    	Avocat

Corina Capotã 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 akitadolf	                   

Sant angajata la o firma mica in functia de contabil,nu am studii superioare dar eu fac toate inregistrarile contabile va rog sa imi spuneti daca pot semna ... (vezi toată discuția)
	                    akitadolf	                   

Sant angajata la o firma mica in functia de contabil,nu am studii superioare dar eu fac toate inregistrarile contabile va rog sa imi spuneti daca pot semna ... (vezi toată discuția)

Tataie	                   

Am inteles de la contabila mea ca este obligatoriu pt orice firma sa aiba in grila de salariati un contabil. 
Exista vreo lege pe cale de promulgare care sa ... (vezi toată discuția)
	                    Tataie	                   

Am inteles de la contabila mea ca este obligatoriu pt orice firma sa aiba in grila de salariati un contabil. 
Exista vreo lege pe cale de promulgare care sa ... (vezi toată discuția)

A n d y	                   

Buna ziua,
un PFA cu cod caen de contabilitate, care nu este membru CECCAR, prin contract poate tine contabilitatea si sema situatiile financiare pentru ... (vezi toată discuția)
	                    A n d y	                   

Buna ziua,
un PFA cu cod caen de contabilitate, care nu este membru CECCAR, prin contract poate tine contabilitatea si sema situatiile financiare pentru ... (vezi toată discuția)