avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Intrebare radiere masina primarie, nu si politie
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Intrebare radiere masina primarie, nu si politie

In anul 2008 am vandut masina, am radiat-o doar de la primarie, la cateva zile noul proprietar a avut accident, masina a fost luata la expertiza si de acolo a ajuns fier vechi, furata pe bucati... Acum intrebarea mea este: ce s-a intamplat cu numarul de inmatriculare daca nu a fost radiata de la politie? Am verificat RCA-ul in diferite perioade de dupa 'vanzare' si nu mai exista. E posibil sa fie inca pe numele meu? Nu mai am talon / carte in original, doar copii.=D>
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:06, 30 Septembrie 2016
Aveti certitudinea ca de la tranzactionare bun mobil /vanzare pana la evenimentul rutier cu paguba,nu au fost schimbate numerele de inmatriculare ?
Puteti sa va interesati personal la evidenta auto teritorial,care detine registru unic vehicule,in care sunt consemnate succesiv si cronologic toate modificarile de proprietari vehicule,numere inmatriculare etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere definitiva din circulatie a unui auto valiispas valiispas Pot radia definitiv din circ. o masina vanduta in 2012 cu Cvc si cu mentionarea cumparatorului in talon? Mentionez ca noul proprietar nu a inmatriculat-o in ... (vezi toată discuția)
Masina neradiata - rca, amenzi pasalegaviorela pasalegaviorela fiul meu a cumparat cu VANZARE-CUMPARARE o masina dar nu a radiat-o de pe numele proprietarului care se gaseste in cartea de identitate a masini pentru a evita ... (vezi toată discuția)
Vreau sa radiez autovehicul fara batai de cap(cu talon retinut) nemespetrica nemespetrica Buna Ziua, As dori sa stiu si eu cum sa procedez ca sa pot scoate de la taxe si impozite masina pe care nu o mai folosesc, am fost la primarie si ma trimit la ... (vezi toată discuția)