timpuriu 
	    	Utilizator

timpuriu 
	    	Utilizator	    

Adam Grecu 
	    	Utilizator

Adam Grecu 
	    	Utilizator	    

Aceasta taxa impusa seamana putin a delapidare , singurile institutii care va pot ajuta sunt parchetul si judecatoria avand in vedere ca primariile din bucuresti nu se baga pe activitatea asociatiilor de locatari ( ce-l putin in sectorul 5)
 Adriantot 
	    	Moderator

Adriantot 
	    	Moderator	    

Este o singura persoana care si-a restrans activitatea, de la un apartament de 3 camere inchiriat in acelasi bloc (perete in perete cu garsoniera) vrea sa inchirieze garsoniera in care va face doar epilat dar conditia este ca admin. blocului sa nu o mai taxeze lunar 100 lei pt. acord de functionare (lucru pe care l-am vazut scris pe chitanta ei la intretinere).
 Adriantot 
	    	Moderator

Adriantot 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 cosmodudu	                   

Buna ziua am si eu o intrebare .pentru dumneavoastra.
 La noi in bloc la etajul 1 a locuit un cetatean care a decedat  .membri familiei  doresc sa faca un ... (vezi toată discuția)
	                    cosmodudu	                   

Buna ziua am si eu o intrebare .pentru dumneavoastra.
 La noi in bloc la etajul 1 a locuit un cetatean care a decedat  .membri familiei  doresc sa faca un ... (vezi toată discuția)

xib	                   

Buna ziua
Locatarii scarii unde locuiesc au incheiat un contract de inchiriere pt un spatiu ce apartine scarii blocului cu o societate comerciala. ... (vezi toată discuția)
	                    xib	                   

Buna ziua
Locatarii scarii unde locuiesc au incheiat un contract de inchiriere pt un spatiu ce apartine scarii blocului cu o societate comerciala. ... (vezi toată discuția)

George_pop	                   

Am inchiriat unei firme o garsoniera care are ca obiect de activitate inchirierea in regim hotelier.
In garsoniera poate sa locuiasca cel mult 2 persoane ... (vezi toată discuția)
	                    George_pop	                   

Am inchiriat unei firme o garsoniera care are ca obiect de activitate inchirierea in regim hotelier.
In garsoniera poate sa locuiasca cel mult 2 persoane ... (vezi toată discuția)