avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Zgomot cocos intre blocuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Zgomot cocos intre blocuri

Buna ziua!
Am o problema cu un vecin care are o curte intre blocuri. In curte are pasari si bineinteles si un cocos care face zgomot incepand de dimineata de la ora 4. Fiind intre blocuri zgomotul este amplificat si cu ecouri iar acest lucru face sa fiu nevoit sa ma scol in fiecare dimineata la ora respectiva si sa inchid geamul. Zgomotul persisita si dupa ce inchid geamul dar este mai tolerabil insa somnul este compromis. Problema este ca avand in vedere plasamentul camerei in care dorm, acest zgomot pare sa ma deranjeaze mai mult decat pe vecini astfel ca doar eu ma plang de disconfort. Nu stiu pe ce cale pot sa actionez pentru a-l deterimina sa faca ceva in privinta cocosului pentru ca am facut deja plangere la politie dar ei nu s-au aratat dispusi sa faca nimic. Problema e destul de grava din punctul meu de vedere pentru ca nu exista legislatie care sa ne protejeze dreptul individual la liniste daca zgomotul e produs de un animal iar restul vecinilor nu se declara deranjati preferand sa nu riste sa strice relatiile sociale cu proprietarul curtii.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:32, 30 Septembrie 2016
Legislatie exista, in principiu, cu privire la respectarea regulilor privind buna vecinatate, insa ideal ar fi fost sa mai existe si alti vecini care sa se declare deranjati de pasarea cu creasta.

Insa cat dati la avocat, cat pierdeti timp, cat va faceti nervi, mai bine o rezolvati amiabil cu vecinul, in sensul ca ii oferiti suma respectiva vecinului si cumparati cocosul, pe care ulterior il sacrificati (fie mandatati o persoana sa incheie actul juridic cu proprietarul pasarii in locul dvs)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Galagie noaptea mariana_aba mariana_aba Buna ziua, locuiesc la curte, intr-un oras de langa Bucuresti si de cateva saptamani avem probleme cu vecinul. Acesta si-a achizitionat cateva gaini si ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii publice, dreptul la proprietate pe cote parti, norme sanitar veterinare...nici eu nu mai stiu ce.... ennOia ennOia Situatie: trei apartamente proprietate personala a trei familii care impart o proprietatea comună pe cote-părţi, proprietate ce consta in curte, gradina si ... (vezi toată discuția)
Detinere pasari la bloc do_sorin2003 do_sorin2003 Buna ziua As dori sa stiu daca in Bucuresti exista cadru legal pentru a sanctiona detinatorii de pasari in blocurile de apartamente. Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)