avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Conflict primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Conflict primarie

Buna ziua
Am cumparat de la primarie un apartament cu ordonanta 19 . Dupa ce am facut contractul ,terenul pe care a fost construit blocul a fost revendicat de catre proprietar si retrocedat .Dupa citva timp ,am fost chemat la primarie si au cerut sa semnez o anexa la contract care spunea ca articolul in care se spune ca o sa fiu proprietar doar in momentul cind termin de achitat ratele , se abroga .Dupa 6 luni am fost dat in judecata de proprietarul terenului ca sa platesc terenul sau chirie pentru teren. Intrebarea mea este -daca primaria a construit pe un teren pentru care nu avea titlu de proprietate -,deci a construit ilegal- ce solutii am pentru rezolvarea acestei situatii?
Impreuna cu ceilalti locatari ne judecam cu proprietarul terenului .
Intre timp ,primaria nu reactioneaza in nici un fel . Pot actiona in justitie primaria pentru aceasta situatie?
Mentionez ca primaria imi cere sa platesc ratele in continuare

Alte discuții în legătură

Distanta minima intre doua locuinte invecinate neagu ctin neagu ctin Am cumparat o casa revendicata, construita in 1936. In perioada cat a fost in proprietatea CAP-ului, s-a mai construit de catre CAP o anexa lipita de casa, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, păriiționat o casa naționalizată ... Cam&cla Cam&cla Buna ziua, Părinții mei au achiziționat o casa naționalizată conform legii 112/1996, casa in care locuiesc și la care au plătit chirie o grămadă de ... (vezi toată discuția)
Litigiu contract inchiriere ispita ispita am un contract de inchiriere pt un teren intravila de la primarie din 09 2010, in iulie 2012 doi insi profitind de faptul ca i-am lasat sa parcheze niste ... (vezi toată discuția)