avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM (contract individual de muncă)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM (contract individual de muncă)

dacă se refuză negocierea CIM , cât timp să aștept sau ce pot face ? menționez că lucrez din 1999 ,și este vb de refuzul de a negocia ,deși am făcut demersuri scrise și înregistrate
Ultima modificare: Duminică, 2 Octombrie 2016
sexu, utilizator
Cel mai recent răspuns: sexu , utilizator 19:25, 2 Octombrie 2016
Negocierea in ce sens ? Dati-ne mai multe detalii.
acum cred că sunt plătit în baza CCM (contract colectiv de muncă ) nu știu ,dar sunt plătit la fel ca și cum aș fi semnat ,nu am pierdut nimic ,dar este vb de negocierea individuală ,care conf CCM am dreptul

Aveti prevazuta in regulamentul intern o procedura privind negocierea individuala a c.i.m. ?

Banuiesc ca doriti negocierea unui nou salariu ?
da ,am acest drept prevăzut în CCM
Si la obligatia angajatorului de a participa la raspundere ce este prevazut , intrucat in Codul Muncii nu exista reglementata procedura negocierii individuale si doar dreptul salariatului la negociere colectiva si individuala (art.39 alin.1 lit. k).

Alte discuții în legătură

Ce optiuni am daca intru in conflict cu angajatorul stanluc stanluc Art 30 din CCM 2018-2019 prevede urmatoarele: “Art. 30 Stabilirea clasei de salarizare in cadrul aceleiasi functii sau alteia echivalente, cu ocazia ... (vezi toată discuția)
Blocaj in negocere salariala vasianp vasianp Am ajuns aproape de a finaliza procesul negocierii,am primit dosarul cu documentele ce trebuie semanate de catre membrii Comisiei de negociere.In dosar am ... (vezi toată discuția)
Pot sa ma reprezint singur la negocieri? bcfbmv bcfbmv O rugaminte, Eu nu fac parte din sindicatul intreprinderii (am renuntat de vreo 4 ani). La negocierea contractului colectiv de munca se prezinta din partea ... (vezi toată discuția)