avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cerere inspectorat scolar pentru echivalarea actului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cerere inspectorat scolar pentru echivalarea actului de studiu

buna ziua. as dori sa stiu ce trebuie sa contina o cerere adresata inspectoratului scolar general al inspectoratului scolar judetean prin care se solicita echivalarea actului de studii pentru liceu. va multumesc
Cel mai recent răspuns: VANCEA VERONICA , Consilier juridic 09:29, 27 August 2009
Stimata doamna Crina, Cererea adresata Inspectoratului ªcolar Judetean privind echivalare act de studii liceale, pentru a fi solutionata corect trebuie sa contina urmatoarele acte doveditoare: copie de pe act ulde studii ce trebuie echivalat, copie de pe foaia matricola, tradusa daca este cazul si legalizata, adeverinta de la unitatea scolara la care ati absolvit studiile. Cererea insotita de actele justificative enumerate mai sus se va expedia la Ministerul Educaţiei Cercetarii si Inovarii, Directia Echivalari Acte de Studii de catre compartimentul specializat al Inspectoratului ªcolar Judeţean de domiciliu care are competenta solutionarii . Termenul de solutionare de la data inregistrarii cereri este de 30 de zile.
Consilier juridic, Vancea Veronica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare foaie matricola atir atir As dori sa stiu cum pot sa recuperez o foaie matricola de la o scoala postliceala desfiintata, mai exact unde trebuie sa ma interesez de arhiva Multumesc (vezi toată discuția)
Transferul scolar din italia in romania mary2013 mary2013 Daca vreau sa aduc un copil minor din italia de la o scoala,la o scoala in romania trebuie transferul de la acea scoala,sau se poate sa il dau la scoala din ... (vezi toată discuția)
Apostilare foaie matricola delia70 delia70 Buna ziua , am o mare rugaminte -copia legalizata foaie matricola de la o scoala care nu era acreditata poate fi apostilata?? Este vb despre o foaie ... (vezi toată discuția)