avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare datorie bani
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare datorie bani

Inainte de demarare actiune in judecata,protest in fata locuintei si pe facebook pentru primirea baniilor inapoi de la o persoana fizica,este un acord scris de mana,conform legii60/1991 este legal,Multumesc.CU respect.
Cel mai recent răspuns: dezsia , utilizator 15:01, 6 Octombrie 2016
.
Ultima modificare: Joi, 6 Octombrie 2016
dezsia, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut decapotabila decapotabila Buna ziua! Am imprumutat unei persoane 1000 de euro. Persoana respectiva nu mi-a inapoiat banii. In momentul in care i-am imprumutat am facut o copie xerox ... (vezi toată discuția)
Intrebare Poesia74 Poesia74 buna seara, Va rog sa imi spuneti, e posibil ca un ofiter de politie de la investigarea fraudelor, chipurile cine poate sti, sa sune de pe un numar de ... (vezi toată discuția)
Imprumut acordat gabriel_ghitescu gabriel_ghitescu Buna ziua, Am acordat un imprumut unei persoane fizice pe baza unui contract de imprumut si a unei chitante de mana (am specificat numele persoanei careia ... (vezi toată discuția)