gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 Dapix 
	    	Utilizator

Dapix 
	    	Utilizator	    

Dapix, utilizator
 Dapix, utilizator 	
			 gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

romascanu 
	    	Moderator

romascanu 
	    	Moderator	    

abby	                   

O persoana a fost adoptata dupa ce a implinit 14 ani , de care fratele tatalui firesc , in  anul 1957 .
A ramas valabil certificatul de nastere al adoptatului ... (vezi toată discuția)
	                    abby	                   

O persoana a fost adoptata dupa ce a implinit 14 ani , de care fratele tatalui firesc , in  anul 1957 .
A ramas valabil certificatul de nastere al adoptatului ... (vezi toată discuția)

Mitia Paun	                   

Bună ziua.
Am un băiat de 13 ani din prima relație,  băiatul este doar pe numele meu de domnisoara, nefiind declarat de tata, de 7 ani tatal biologic nu ... (vezi toată discuția)
	                    Mitia Paun	                   

Bună ziua.
Am un băiat de 13 ani din prima relație,  băiatul este doar pe numele meu de domnisoara, nefiind declarat de tata, de 7 ani tatal biologic nu ... (vezi toată discuția)

ContSters285710	                   

Buna ziua.Eu sunt recasatorita.Anul acesta copilul meu face 18 ani si vreau sa ii schimb numele,sa treaca pe numele sotului actual.Intrebarile mele sunt ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters285710	                   

Buna ziua.Eu sunt recasatorita.Anul acesta copilul meu face 18 ani si vreau sa ii schimb numele,sa treaca pe numele sotului actual.Intrebarile mele sunt ... (vezi toată discuția)