avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... recunoastere unui copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

recunoastere unui copil

Buna ziua.Am un copil minor din prima casnicie,tatal este decedat.M-am recasatorit,avem doi copii,vrem sa trecem[sa schimbam certificatul de nastere] si primului copil pe acelasi nume.Unde trebuie sa ne adresam sau ce procedura ar fi
Cel mai recent răspuns: mihaita-andrei , utilizator 12:49, 16 Octombrie 2016
Nu traiesc socrii,tatal e decedat de 9 ani ,nu m-ai tinem legatura ,traiesc doar ceva frati de ai tatalui care se cearta de la ceva pamanturi,noi suntem plecati din localitate de 8 ani
Copilul este infiat de mine si de tatal de la varsta de 6 luni,La moartea tatalui copilul avea 3 anisori iar rudele tatalui abia atunci au aflat,ei credeau caci copilul este in plasament: Copilul a fost adoptat odata:::::Ce trebuie facut...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fel de adoptie s-a facut? abby abby O persoana a fost adoptata dupa ce a implinit 14 ani , de care fratele tatalui firesc , in anul 1957 . A ramas valabil certificatul de nastere al adoptatului ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am un băiat de 13 ani din prima relație, băiatul ... Mitia Paun Mitia Paun Bună ziua. Am un băiat de 13 ani din prima relație, băiatul este doar pe numele meu de domnisoara, nefiind declarat de tata, de 7 ani tatal biologic nu ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume copil la varsta de 18 ani (infiere) ContSters285710 ContSters285710 Buna ziua.Eu sunt recasatorita.Anul acesta copilul meu face 18 ani si vreau sa ii schimb numele,sa treaca pe numele sotului actual.Intrebarile mele sunt ... (vezi toată discuția)