avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... amenda vama bulgaria
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

amenda vama bulgaria

pot plati o amenda data in vama burgas bulgaria,in romania???
multumesc..
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mitroi , Manager de securitate 15:46, 9 Septembrie 2009
Depinde la ce anume se refera acea amenda.Poate pe teritoriul Romaniei fapta pentru care v-a amendat nu este pedepsita ....asteptB-)
Va pot ajuta cu un raspuns deoarece lucrez la Autoritatea Nationala a Vamilor
Ultima modificare: Miercuri, 9 Septembrie 2009
Gabriela Mitroi, Manager de securitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda vamala in grecia, 5120 euro, pt masina inmatriculata in romania, proprietate persoana fizica cu drept comunitar!!! legea 2960/2001, art.137 incalcari ilies anca ilies anca Am primit amenda in valoare de 5120 Euro pentru simplul fapt ca am folosit masina proprie, inmatriculata in Romania, pe teritoriul Greciei. este strigator la ... (vezi toată discuția)
Confiscare obiecte aur bulgaria iuliana.jilavu iuliana.jilavu buna ziua,in urma cu un an in vama burgas din bulgaria.mi au fost confiscate obiecte din aur in cant de 133 gr in val de 4000 leva,am primit un pr vb in urma ... (vezi toată discuția)
As vrea sa stiu (un link daca se poate) unde pot sa contest o ... Roby000 Roby000 As vrea sa stiu (un link daca se poate) unde pot sa contest o amenda de vigneta din Bulgaria. Situatia este aceasta, am intrat in Bulgaria, am platit vigneta ... (vezi toată discuția)