avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de urgentare a redactarii hotararii ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de urgentare a redactarii hotararii judecatoresti.

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un model de cerere de urgentare a redactarii hotararii judecatoresti in cazul divortului, avand in vedere ca au trecut cele 30 de zile de la pronuntare. Imi este necesar in cel mai scurt timp exemplarul hotararii de divort pronuntate datorita faptului ca fostul sot refuza sa paraseasca domiciliul (locuieste inca in aceeasi casa cu mine, desi aceasta nu-i apartine, fiind mostenire de la parintii mei), precum si refuzul de catre acesta al pensiei alimentare de intretinere a copiilor, fiind nevoita sa ma descurc singura numai din venitul meu.
Cel mai recent răspuns: guest3333 , utilizator 11:55, 12 Octombrie 2016
Că t r e
Judecătoria_
Secţia_
Dosar nr._
Soluţionat la data de_
Domnule Preşedinte,
Subsemnatul_, domiciliat în_, strada_, nr._ bloc_, ap._, judeţul_, în calitate de reclamant în dosarul nr._ soluţionat de Judecătoria_ la data de_, vă solicităm respectuos să
URGENTAȚI ARGUMENTAREA ȘI REDACTAREA HOTĂRÂRII
în prezenta cauză.
Motivele cererii:
În drept, potrivit art. 426 alin. 5 din Noul Cod de Procedură Civilă, hotărârea se va redacta şi se va semna în cel mult 30 de zile de la pronunţare.
În fapt,_ (se arată motivele de fapt pentru care se impune redactarea hotărârii cu prioritate).
Prin urmare, având în vedere că termenul de 30 de zile prevăzut de NCPC pentru redactarea hotărârii a expirat, dar și motivele de fapt indicate mai sus, vă solicităm respectuos să urgentați motivarea și redactarea hotărârii judecătorești în prezenta cauză.

Data_

Semnătura_

Domnului Preşedinte al Judecătoriei_

Detalii: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere mamarama mamarama Buna ziua. Am o sentinta definitiva printr- decizie a inaltei curti de casatie si justitie def din luna ianuarie, insa sentinta nu poate fi pusa in executare ... (vezi toată discuția)
Cerere de urgentare a redactarii hotararii judecatoresti ContSters247399 ContSters247399 am si eu o intrebare. de cate ori se pot face cereri de urgentare a redactarii hotararii judecatoresti?? am facut o cerere deja si astept si nu a venit ... (vezi toată discuția)